2012. szeptember 20., csütörtök

Nyers savanyúkáposzta

Ma a piacon bóklásztam, és elhaladtam a savanyúságos pult előtt. Sosem kívántam meg a savanyúságot magában de most valahogy úgy éreztem egyszerűen nem élhetek nélküle, de azért elhatároztam felturbózom egy kicsit. Elolvastam egy-két receptet és végül megalkottam. Nem töltött káposzta mert nincs benne töltelék, nem rakott káposzta mert nem réteges de annyi biztos két tányérral ettem belőle.


Hozzávalók:

- savanyú káposzta (egyszer átöblítve)
- friss hagyma
- pirospaprika, bors
- avokádó
- kicsi oliva olaj


Lemostam a káposztát aztán összekevertem a hagymával és a fűszerekkel aztán pedig az avokádóval. Az avokádó nem volt teljesen krémes inkább kicsit darabos. Pirospaprika karikákkal krékerrel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése